|
Bahasa: EN | BM |

Mengenai Kami

Syarikat kami, Lubrimax (M) Sdn Bhd ialah pengeluar minyak pelincir terbesar di Malaysia yang kebanyakannya mengeluarkan untuk tujuan pencampuran tol OEM dan jenama dalaman kami, minyak enjin Power Up. Kami telah berada dalam industri pembuatan pelincir selama lebih 28 tahun sejak tahun 1994. Pada masa ini, kami pakar dalam pembuatan dan pengadunan pelincir khusus, pelincir biasa serta bahan kimia & aditif untuk industri automotif. Kami juga mengeluarkan pengedap silikon berkualiti sesuai untuk iklim panas dan lembap seperti rantau Asia Tenggara. Kami pelanggan termasuk terutamanya Pemborong, Pengimport, Pengeksport, Pelabelan Putih dan OEM (Pelabelan persendirian. Kami juga mengeksport ke lebih daripada 30 negara secara aktif seperti Thailand, China, Indonesia, Singapura, Korea Selatan, Jepun, Dubai, Amerika Selatan, Arab Saudi, Kemboja dan Vietnam Advance Lube Enterprise Sdn Bhd ialah syarikat perdagangan kami yang mengeluarkan terutamanya untuk tujuan OEM tempatan. Power Excel Lubricants juga merupakan cabang dagangan kami yang lain untuk bra dalaman nds iaitu Power Up.
Tenaga kerja

Kami mempunyai kira-kira 140 pekerja di kilang kami. Kami mempunyai lebih daripada 30 kakitangan jualan dan 5 pengedar di seluruh Malaysia, mempunyai saiz kilang seluas 300,000 kaki persegi.

Kami kini beroperasi di bawah dua kilang, satu untuk Pelabelan Persendirian Tempatan dan kedua-dua produk Power Up & Hi-Power manakala kilang lain direka khusus untuk pengeluaran besar-besaran produk eksport dan pesanan pukal lain.