|

Mengenai Kami

Lubrimax (M) Sdn Bhd menumpukan pada pembuatan. Pengalaman Lubrimax (M) Sdn Bhd dalam pembuatan pelincir menjangkau lebih 25 tahun sejak penubuhannya pada 1994. Pada masa ini, ia mengkhusus dalam pembuatan dan pengadunan pelincir khusus, pelincir biasa serta bahan kimia untuk industri automotif, dan kami juga mengeluarkan sealant silikon berkualiti sesuai untuk iklim panas dan lembap seperti rantau Asia Tenggara. Pelanggan kami termasuk terutamanya Pemborong, Pengimport, Pengeksport, pelabelan putih dan perkhidmatan pelabelan persendirian. Kami juga mengeksport ke lebih 30 negara secara aktif seperti Thailand, China, Indonesia, Singapura, Korea Selatan, Jepun, Dubai, Amerika Selatan, Arab Saudi, Kemboja dan Vietnam. Advance Lube Enterprise Sdn Bhd ialah syarikat perdagangan yang menyelia keseluruhan aktiviti perdagangan dan pemasaran Lubrimax (M) Sdn Bhd.
Tenaga kerja

Kami mempunyai kira-kira 140 pekerja di kilang kami. Kami mempunyai lebih daripada 30 kakitangan jualan dan 5 pengedar di seluruh Malaysia, mempunyai saiz kilang seluas 300,000 kaki persegi.

Kami kini beroperasi di bawah dua kilang, satu untuk Pelabelan Persendirian Tempatan dan kedua-dua produk Power Up & Hi-Power manakala kilang lain direka khusus untuk pengeluaran besar-besaran produk eksport dan pesanan pukal lain.